Tillidsfuld indpakket Bitcoin kommer til Polkadot i begyndelsen af 2021

Polkadot vil bringe tillidsfuld indpakket Bitcoin i begyndelsen af ​​2021, har virksomheden udtalt. Dette udvider overførslen af ​​værdi mellem blockchains og deres interoperabilitet.

Polkadot er et af de største kryptokurrencyprojekter, der i øjeblikket rangeres otte med hensyn til samlet markedsværdi.

Nu har holdet afsløret, at tillidsfuld indpakket Bitcoin vil komme til sit økosystem i begyndelsen af ​​2021 gennem Interlay – en ramme, der er udpeget til at tillade tilladte og tilladelsesløse blokeringer at oprette forbindelse og interagere.

Polkadots BTC-relæindsats

Kendt som Interlay, har rammen, der har været under udvikling siden 2018, sigter mod at tillade forskellige tilladte og tilladelsesfrie blokeringer at interagere og oprette forbindelse problemfrit.

Ifølge en ny udgivelse er det planlagt at introducere Polkadots første tillidsløse indpakket Bitcoin i begyndelsen af ​​2021. Kaldet PolkaBTC, den har til formål at markere et kritisk skridt mod et helt interoperabelt økosystem.

Tidligere havde Interlay frigivet en teknisk specifikation og en fungerende PoC-implementering. Efter et vellykket pilotprojekt fremskynder holdet nu bestræbelserne på at færdiggøre BTC Parachain i første kvartal næste år. Det finansieres også af et opfølgende tilskud fra Web3 Foundation.

Når den er implementeret, vil brugerne være i stand til at prege 1-til-1 Bitcoin-støttede aktiver på Polkadot, kendt som PolkaBTC.

Et par ting skiller sig ud, når det kommer til PolkaBTCs natur. Lige uden for flagermus er det tillidsløst, og ligesom Rens BTC-løsning har broen ingen central autoritet, da den drives af et decentralt netværk af enkeltpersoner, virksomheder og medlemmer af samfundet.

På en anden note er det helt åbent, da alle kan deltage i broens drift.

Stigende mængde BTC på Ethereum

Som CryptoPotato rapporterede tidligere i september, øges mængden af ​​Bitcoin, der overføres til Ethereums netværk, betydeligt.

På tidspunktet for denne skrivning viser data fra DeFi Pulse, at der i øjeblikket er over 105.000 bitcoins til en værdi af mere end 1,2 mia. $ I cirkulation på Ethereums blockchain.

Dette skyldes stort set DeFi-bommen, da den samlede værdi, der er låst i forskellige protokoller, overstiger $ 11,2 mia.

Under alle omstændigheder, med Polkadot tiltrædelse af scenen, vil dette sandsynligvis stige fremover.