Handig nieuws: Ja Rule’s Fyre Fest NFT, Trump-tweetveiling, Tezos-spieren in

Nifty News is een samenvatting van al het NFT-nieuws dat kan worden afgedrukt. Vandaag: Ja Rule flogt Fyre Festival-schilderkunst, dansbewegingen worden tokenized en een nieuwe recordprijs vastgelegd voor gelicentieerde NFT-sportmemorabilia.

De nieuwste beroemdheid die plotseling de immense artistieke betekenis van tokenized art beseft (of ‚verzilveren‘, afhankelijk van je perspectief) is rapper en medeoprichter van Fyre Festival Ja Rule – die een 48-bij-60-inch veilt. , olieverfschilderij van het bedrijfslogo van het Fyre Fest met bijbehorende NFT. De veiling, met een minimumprijs van $ 600.000, begint vandaag op Bitcoin Bank.

Het Fyre Festival was een veel gehyped luxe festival in 2017 op de Bahama’s met $ 100.000 ticketpakketten die uitgroeide tot een legendarische ramp

Mede-oprichter Billy McFarland belandde voor zes jaar in de gevangenis voor een fraude van $ 28 miljoen, maar Ja Rule werd vrijgesproken van elk vergrijp. Hij koestert duidelijk nog steeds slechte gevoelens. „Fuck dit schilderij“ schrijft hij in zijn aantekeningen over de NFT en schilderen.

De lange geschiedenis van Rule met NFT’s gaat minstens „een paar weken“ terug – toen hij het concept voor het eerst ontdekte. „Ik was er niet al te goed over opgeleid, en ik leer er nog steeds veel over“, citeerde Forbes hem.

„Ik denk dat mensen een beetje moe werden van de reguliere manier van beleggen in aandelen en obligaties.“

Dansbewegingen symbolisch

Het podiumkunstenbedrijf Beauty in the Streets werkt samen met Enjin blockchain om dansers in staat te stellen hun kenmerkende bewegingen te symboliseren als niet-vervangbare op tokens gebaseerde ‚emotes‘. De tokenized verzamelobjecten vertegenwoordigen bijzonder lastige bewegingen – denk aan Michael Jackson’s moonwalk – die vervolgens worden verkocht aan spelers te gebruiken als geanimeerde emoji’s in deelnemende games.

De eerste tokenized move, Snap Boogie’s ‚ Speedy Walkovers ‚, wordt vandaag geveild en kan worden gebruikt in het door Enjin aangedreven AlterVerse-spel.