Dette år vil give gevinster, som nogle måske kalder ‚chokerende‘, siger Diginex CEO

Med Bitcoin på en dramatisk prisløb kan 2021 være et begivenhedsrigt år for kryptoindustrien.

Bitcoin ( BTC ) brød lige for nylig igennem $ 35.000 som en del af et enormt prisrally, dels resultatet af Bitcoins begrænsede forsyning, ifølge Diginex CEO Richard Byworth.

„Bitcoin er i færd med at starte sin posthalveringstyrecyklus,“ sagde Byworth til Cointelegraph og tilføjede:

”Efterspørgselssiden af ​​denne ligning er blevet fremskyndet af enorm bankstimulus og investorer, der søger sikre værdilagre mod stigende monetær inflation. Som et resultat vurderer en stor del af finansielle institutioner nu deres størrelse for Bitcoin-positioner lige nu. Dette fører til massive tilbagekøb af valutakurser, da disse deltagere bevæger sig for at sikre kølerum. Vi har en krise på udbudssiden i Bitcoin. ”

Efter at COVID-19-pandemien overtog overskrifterne i marts 2020, sprang den amerikanske regering i aktion ved at udskrive bunke penge og frigive forskellige stimuleringspakker. I sidste halvdel af året begyndte store mainstream-enheder at afsløre deres Bitcoin-køb og tildelte ofte titusinder og hundreder af millioner til det digitale aktiv.

Bitcoin har stort set ført showet med hensyn til krypto-aktiv prishandling, selvom Ether ( ETH ) og andre for nylig også er begyndt at poste betydelige gevinster

”Altcoins vil klare sig yderst godt, da detailaktører, der føler, at de har ’savnet bitcoin‘, vil forsøge at finde den ’næste bitcoin‘ og den næste 1000x, ’sagde Diginex CEO og tilføjede:

”ETH spillede indhentning og er et af de eneste levedygtige smarte kontraktnetværk, der allerede er blevet ryddet effektivt af SEC. Det sandsynlige fortsatte fokus på stablecoins efter OCC-meddelelsen vil sandsynligvis gavne ETH, da mange af disse er på Ethereum-netværket. ”

US Securities and Exchange Commission, eller SEC, har intensiveret sin overwatch og indgivet handling mod Ripple og kaldt sit XRP- aktiv en uregistreret sikkerhed. Efterfølgende frygt opstod i kryptorummet, hvor nogle spekulerede på, om SEC også vil gå efter andre aktiver og projekter. På en positiv note ryddede dog det amerikanske kontor for valutakontrol for nylig visse stabile valutaaktiviteter blandt banker.

Hvad holder 2021 for Bitcoin og crypto? ”Som jeg sagde, er vi i begyndelsen af ​​tyrecyklussen, 2021 vil levere afkast, der sandsynligvis vil være chokerende for nogle mennesker,” sagde Byworth. „Bitcoin vil være nord for $ 100.000 på et eller andet tidspunkt i løbet af året, og alts vil sandsynligvis følge.“

Med Byworth ved roret blev blockchain-fokuseret outfit Diginex offentliggjort i oktober 2020.