Boomer og Gen-X Interesse for Bitcoin-kirurgi under pandemi

Boomers og Gen-X-investorer har øget deres Bitcoin-investeringer med en faktor ni siden starten af ​​den globale nedlukning.

De ældre generationer har øget deres månedlige Bitcoin Code investeringer med en faktor ni i den britiske krypto-app-app Mode siden starten af ​​pandemien og lockdowns.

Mode Banking rapporterede, at Baby Boomers (født 1946-1964) og Generation-X (født 1965-1980) investerer markant større dele af deres formue i Bitcoin siden starten af ​​COVID-19-pandemien.

Brug af februar som basis, viser resultaterne, at investeringerne fra disse generationer steg 2,24x i marts, 4,49x i april og 8,88x i maj.

Rapporten citerer dog ikke dollarværdier på de relative investerede beløb, så det er vanskeligt at afgøre, hvor betydningsfulde dataene er.

Mode Chief Product Officer Janis Legler sagde:

”Vi mener, at dette er meget interessante fund, og selvom årsagerne til dette kunne være mangfoldige, kan de potentielt afsløre en hidtil uset ændring i den måde, investorer tænker i dag, som et resultat af den globale pandemi.”

Millennials dobbeltinvesteringer hver måned

Modes tal viser, at investeringerne i appen fra de yngre generationer, Millenials og Gen-Z, allerede var fordoblet måned på måned før pandemien. Men inden lockdowns brugte de ældre generationer kun 61% mere måned til måned – hvilket voksede til et gennemsnit på 107% måned til måned under pandemien.

Legler sagde, at denne stigning i interesse er meget vigtig for den fortsatte succes med kryptomarkederne, da størstedelen af ​​formuen stadig ejes af Boomers og Gen-X:

„Vi forventede, at Millennials fortsatte med at købe ind cryptocurrencies, men at se mere erfarne investorer også blive mere og mere interesseret i Bitcoin, er meget lovende for væksten i branchen.“

Morgan Creek Digital medstifter Jason Williams spejdede dette holdning og sagde på Twitter, at den ældre generation snart vil eje flere digitale aktiver end årtusinder:

„Boomers og Gen X’rs vil flytte til at eje massive mængder #Bitcoin og kontrollere eksponentielt mere af aktivet end årtusinder, når det skal være omvendt.“