Bitcoin-hinta nousee taas 12 000 dollariin kultakorrelaatio-ennätys

12 000 dollaria on takaisin korteilla, kun päivittäinen voitto on 2,2% korkeintaan ja Bitcoin poistaa sen viikonloppuisen aseman vaikutuksen.

Bitcoin Profit sai tuoreita voittoja 6. elokuuta, kun härät kieltäytyivät lepäämästä ja hinta höyryhti kohti 12 000 dollaria.

BTC-hinta toipuu 1200 dollarin kaatumisesta

Tiedot Coin360 ja Cointelegraph Markkinat osoittivat BTC / USD puuttumalla $ 11900 torstaina 24 tunnin voittoja 2,2%.

Bitcoin on juuri viikon kuluessa palauttanut melkein kaiken kadonneen maansa vain neljän päivän kuluttua siitä, kun se menetti 1200 dollaria minuutteissa sen jälkeen, kun se oli aluksi ohittanut 12 000 dollarin markan.

Viimeisimmällä liikkeellä suurin kryptovaluutta meni siten pois analyytikoiden osoittamasta vastarinnasta seuraavana pullina härille.

„Pohjimmiltaan uusi vastarinta osui tänne rikkoessaan 11 300 – 11 400 dollaria“, Michaël van de Poppe kertoi Twitterissä aikaisemmin torstaina.

„Katsotaan miten se menee täältä.“

Kaikilla silmillä on härän kyky kääntää epävarma 12 000 dollarin taso kiinteään tukeen, mikä kuitenkin tuli helposti 11 000 dollarille, kun vastustuskyky 10 500 dollarilla oli rikki.

Bitcoin toteutti korrelaation kullan kanssa kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla
Bitcoinin “kopioimalla” kultaa yllättävien hintojen nousuun on nyt tosiasioita, kun näiden kahden omaisuuden välinen korrelaatio saavuttaa kaikkien aikojen korkeimmat hinnat.

Ketjun seurantaresurssin Skew tiedot vahvistivat suuntauksen tällä viikolla, ja kullan ja Bitcoinin välillä kuukauden toteutunut korrelaatio oli nyt 67,1%.

Muutos on ollut vaikuttava – vain kolme viikkoa sitten 20. heinäkuuta paikallisen alhaisen sahan toteutettu korrelaatio oli -0,1%.

Välivaiheen ajanjaksolle on ominaista Bitcoinin nopea nousu USD: nä, seuraten kullan jalanjälkiä useita kuukausia sen jälkeen, kun jalometallit aloittivat oman näkyvän nousunsa.

Torstaina pidetyssä lehdistössä XAU / USD oli 2 065 dollarissa, joka on kaikkien aikojen korkein dollariin nähden, ylittäen 2000 dollaria, vaikka analyytikot ennustavat tällaisen tapahtuman todennäköisyyden olevan vain 30 prosenttia tänä vuonna.

Samaan aikaan on epäilyksiä siitä, onko Bitcoinin jatkuva korrelaatio osakemarkkinoiden kanssa. BTC oli 95% korreloituna esimerkiksi S&P 500: n kanssa, mutta torstaina yksi analyytikko julisti suhteen ohi.